Почитателите на Джейн Сиймор ще имат възможността да я гледат

...
Почитателите на Джейн Сиймор ще имат възможността да я гледат
Коментари Харесай

Голямото завръщане на д-р Куин Лечителката

Почитателите на Джейн Сиймор ще имат опцията да я гледат още веднъж, само че не в полята на сериал лекар Куин Лечителката, а като дама, проверяваща закононарушения.

 

Най-новият сериал с присъединяване на актрисата започва тази неделя в праймтайма на bTV Lady, а действието се развива в Ирландия. Заглавието на престъпната теленовела е „ Хари Уайлд “. 14-те епизода бяха излъчени с огромен триумф в Западна Европа през предходната година, а в този момент е време да й се насладим и у нас.

 

Героинята на Джейн Сиймор е неотдавна пенсиониран академични учител, която отива да живее при сина си, който е полицейски детектив и стартира да му оказва помощ в работата. С нейна помощ той съумява да разкрие заплетени убийства и дръзки грабежи.

При все, че актрисата към този момент е в пенсионна възраст, тя към момента има ослепителна визия.

 

През 2018 година положителната й форма бе оценена даже от редакторите на „ Плейбой “ като я поканиха да се снима по долни дрехи за журнала. Тя одобри офертата и зарадва почитателите си с гореща фотосесия. Превърна се и в най-възрастната жена, театралничила за основаната от Хю Хефнър мъжка библия. Всъщност тя се е появила гола в мъжкото списание през 1973 и 1987 година

 

Живото доказателство, че Сиймур и към днешна дата не е за изхвърляне, са младите й любовници. Вероятно сте забелязали, че в последно време тя спи с мъже, които могат да й бъдат синове. Тя е разведена от 2015 година, откакто четвъртият й брачен партньор Джеймс Кийч я хваща на шаблон със комшия и изиска анулиране на брака им.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Джейн Сиймор актриса доктор Куин Лечителката Джеймс Кийч
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР