Почитателите изразиха своите надежди, че Никита ще е поредният победител

...
Почитателите изразиха своите надежди, че Никита ще е поредният победител
Коментари Харесай

Кулагин Няма Прошка! Гримьорът Отново Взриви Къщата На Биг Брадър!

Почитателите показаха своите очаквания, че Никита ще е следващият победител в риалити формата и й пратиха своята поддръжка и любов.

Докато говореше с феновете си, Гъмов не спря да пуска заядливи мнения за Джонсън. „ Ами вземи си я у дома напряко, ще се родиш “, мърмореше артистът, подкрепян от Албена Вулева.

Най-изненадани обаче, съквартирантите останаха от включването на Кулагин, който не просто поддържа Никита, само че и не пропусна да захапе останалите в Нови хан. „ Ехооо, котараче… Ти си индивидът, който ще продължи моя завет, знаеш… аз ти го споделих и преди този момент. Ти си супер същинска, супер откровена. Не се променяй, не се оставяй на тези лицемери и на тия плъшоци “, нареждаше Кулагин.

„ Те са никои. Ти си доста по-успяла от тях “, продължаваше с хвалбите към Никита гримьора, който не пропусна да назова съквартирантите с някои много нецензурни избрания.

„ Благодаря ти, слънце! Това значи доста за мен! Много те обичам! Надявам се да се забележим напълно скоро. Надявам се да излезна последна от тази Къща. И за теб, и за мен, едно голямо сърце. Надявам се, че аз в действителност ще оправдая твоите упования. Много ти благодаря, целувки от цялото ми сърце “, не спираше да праща своята обич Джонсън към Кулагин, написа " Разкрития ".

От своя страна всички съквартиранти стигнаха до извода, че Никита е „ женски вид “ на Валентин. А когато излезе от изповедалнята на Големия брат Джонсън се сблъска с гнева на съквартирантите си, които не бяха по никакъв начин удовлетворени от злобните мнения и намеци на Кулагин.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР