Почетният председател на конкурса „Бизнесдама на годината” потвърди, че излъгалата

...
Почетният председател на конкурса „Бизнесдама на годината” потвърди, че излъгалата
Коментари Харесай

Мариана Печеян за аферата за милиарди: Изкуство е да подлъжеш толкова хора

Почетният ръководител на състезанието „ Бизнесдама на годината” удостовери, че излъгалата за милиарди Ружа е получавала купата преди години. Тя описа пред „ Тази сутрин”, че тогава тя е била в действителност добър финансист и е взела участие в няколко финансови институции.

Българи бяха упрекнати в машинация за милиарди в Съединени американски щати. Те ръководели пирамидална скица за продажба на измамническата криптовалута OneCoin.
Афера за милиарди: Коя е търсената Ружа и по какъв начин е работела финансовата пирамида? Обявената за бизнес дама на годината през 2014 година Ружа Игнатова продължава да е в конспиративност
„ Ружа прави усещане на умна жена, не може да се каже, че е главата на схемата, само че сигурно, с цел да излъжеш милиони хора и да им вземеш парите, това си е изкуство”, разяснява Мариана.

Тя изясни, че е била на презентация на криптовалутата OneCoin, само че още тогава е схванала, че няма да влага пари в нещо, което не схваща. Тя показа, че другари са се съветвали с нея по тематиката. Мариана им дала отговор, че това е нещо подправено съгласно нея, само че не е задълбавала.

Според нея хората не престават да се залъгват, тъй като желаят лесни и бързи пари.
Финансова пирамида за милиарди: Обвинената в Съединени американски щати Ружа Игнатова към момента се търси Брат ѝ Константин е задържан на 6 март на летището в Лос Анджелис
" Мисля, че става дума за хора междинен клас, които имат спестявания, разяснява почетният ръководител на състезанието „ Бизнесдама на годината”.

Печеян сподели и че е говорила персонално с измамницата, само че единствено по работа по време на състезанието.

Според нея е ужасно, че има толкоз хора, които се подлъгват още на финансови пирамиди и с усмивка сподели, че в случай че има 4 милиарда, ще ги вложи в машини.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР