Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната

...
Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната
Коментари Харесай

ШОКИРАЩО: Години наред били, бръснали, шантажирали с голи снимки старозагорски момичета

Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната госпожица Д. М. надалеч не е изолиран случай. Няколко банди в Стара Загора близо 10 години се „ подписвали “ с подобен „ подпис “ под насилието, осъществявано върху девойки от града, разкри шокиращо някогашната Мис заралийка Божидара Овчарова в прочувствено видео в Тик-Ток. 

Красавицата изригна с брутални разкрития, че насилваните млади дами са десетки, само че едвам след зверството на Георги Николаев Георгиев, арестуван едвам през уикенда за 72 часа, е почнало да се шуми за протичащото се в града под липите.

Нещо повече, младата майка прибавя, че началото е почнало с канали в „ Телеграм “ за разпространяване на порно материали, най-вече голи фотоси на девойки, поддали се на онлайн шантаж, които по-късно мълниеносно са били препращани на озверелите татуирани мъжаги като Георгиев. И е било обществена загадка, че в клубове и нощни заведения в града сходни на него са нахлували и непосредствено са атакували девойките.

Чуйте сами:

На фотографията: Овчарова изяснява цветисто на почитателите си по какъв начин насилието в града е било поощрявано близо десетилетие

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР