Десетки жители на бургаската ул. “Елин Пелин“ сътвориха нещо куриозно

...
Десетки жители на бургаската ул. “Елин Пелин“ сътвориха нещо куриозно
Коментари Харесай

Табиетлии: Съседи затвориха улица, за да си къркат!

Десетки поданици на бургаската ул. “Елин Пелин “ сътвориха нещо куриозно и автентично. Този уикенд, възползвайки се по най-хубавия метод от приятното време и почивните дни, те излязоха на махленски празник, който се зародил през 2022 година, а към този момент се трансформира в традиция.

В знак на добросъседство фамилиите показаха най-вкусните си гозби и питиета, а образецът е взаимстван от датските общности, които постоянно обичат да честват дружно.

Бургазлии бяха истински и демонстрираха творчество с забавна стратегия, както и богата софра. Едни бяха подготвил палачинки, други кейк, трети се грижеха за скарата, а неколцина запалянковци обезпечи за дегустация личната си годишна продукция от вино и ракия.

Паметливи съседи припомниха, че на ул. “Елин Пелин “ преди доста години се организираше „ Празник на улицата “, който бе проведен от известния в близкото минало Демократичен съюз на дамите.

Съседите се черпиха кой с каквото има, организираше се празнична стратегия с присъединяване на бургаски артисти, а водещи бяха Йова и Динко Кузманови.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР