Лили Иванова е погребала тайно от всички сестра си Магда,

...
Лили Иванова е погребала тайно от всички сестра си Магда,
Коментари Харесай

Лили Иванова погреба сестра си

Лили Иванова е погребала скрито от всички сестра си Магда, която е с 2 години по-голяма от нея. Естрадната примадона е спуснала осведомително ембарго по отношение на гибелта на кака си, тъй като не желала да се натоварва ненужно с страсти, които не й носят позитивен заряд. Магда, най-близката родственица на изпълнителката на „ Детелини ”, „ Ветрове ” и още десетки безконечни шлагери, е издъхнала преди към година в приют. На личния състав, който се грижел за нея в тузарски дом за възрастни край София, също било неразрешено да се приказва по тематиката.



Лили Иванова държала на поверителност, тъй като не желала толкоз персонален проблем да бъде обсъждан в медиите. Тя била безапелационна, че през годините по неин адрес било изписано какво ли не. Повече от написаното било цялостни фантасмагории, само че тя от дълго време не се обиждала, тъй като не желала да пада „ на толкоз ниско равнище ”, написа в. " Уикенд ".

Певицата изпратила сестра си в доста стеснен кръг, като на опелото в църквата на частен гробищен парк участвали единствено родственици – дъщерите и внуците на покойницата. Лили била безапелационна, че Магда би трябвало да бъде заровена в столицата, тъй като двете сестри към този момент нищо не ги свързвало с Кубрат, където в миналото имали дом и парцели – нищо че там са гробовете на родителите им.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР