Победителят от Хелс Китчън - Станислав Иванов нямаше време да

...
Победителят от Хелс Китчън - Станислав Иванов нямаше време да
Коментари Харесай

Страшен скандал: Разделят ли се Станислав от Хелс Китчън и годеницата му?! (ето коя въртиопашка е замесена - СНИМКИ)

Победителят от Хелс Китчън - Станислав Иванов нямаше време да се порадва на премията си от 100 бона, поради нечовечен скандал с годеницата си Божидара. Знаем, че Станислав взе участие в " Черешката на тортата ", само че епизодите са записвани преди много време, до момента в който разпрата сред влюбените е напълно прясна, разкриха близки до перничанина.

Причината, както нормално става с младите двойки, е трето лице - в тази ситуация жена. Е, това обаче не е коя да е жена, а загорялата изкусителка, която сега е и сингъл - Виктория Капитонова.

Знаем, че напористата рускиня бе хвърлила око на Станислав още по време на предаването като неколкократно съобщи в ефир и пред самия него, че на драго сърце би го " пробвала " - с такава визия, тяло и мускулатура... Да, Станчо не е богат, каквито ги търси Викито, само че де факто тя от Иванов не желае връзка, а развлечение...

Преди седмица Капитонова се свързала с перничанина в мрежата и почнала да му подмята палави закачки. Видно беше в предаването, че и той я харесва като жена. Чатовете сред двамата обаче били засечени от Божидара, която с право избесняла.

Още до момента в който гаджето й бе във формата, годеницата му показваше, че Виктория не й е приятна и че съставлява опасност за връзката й. А в този момент безусловно скочила на Станислав с уверението, че не спре ли каквито и да било връзки с рускинята, ще го зареже.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР