Победителката в 94-ото издание на конкурса Мис Нидерландия“ Рики Колe

...
Победителката в 94-ото издание на конкурса Мис Нидерландия“ Рики Колe
Коментари Харесай

Транссексуалната Мис Нидерландия стана жертва на множество обидни коментари в интернет 

Победителката в 94-ото издание на състезанието " Мис Нидерландия “ Рики Колe стана жертва на вербална експанзия в интернет пространството, предават от Българска телеграфна агенция. 

22-годишната Коле е първата транссексуална победителка в състезанието. След успеха й предходната седмица, в този момент тя ще взе участие и в състезанието " Мис Вселена “. Ако завоюва, тя ще се трансформира в първата транссексуална жена, носила тази купа.

Коле сподели, че се опитва да се концентрира върху положителното, а не върху обидните мнения в обществените мрежи.

" Мислех, че в действителност сме възприемчиви в Нидерландия, само че нападателните мнения демонстрират другата страна на нашето общество. Надявам се, че това ще бъде сигнал за осъзнаване “, изясни тя за Ройтерс. " Засега изцяло ги пренебрегвам. Фокусирам се върху хубавите неща, които ми предстоят. “

Негативните мнения не са били резултат от провокация от нейна страна, добави Коле. Тя посочи, че хората я наскърбяват единствено поради това, че е себе си.

" Просто желая да покажа Рики и, несъмнено, моята история като транссексуална жена на света, а да ме подлагат на критика за това е в действителност тъжно “, сподели новата носителка на купата Мис Нидерландия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР