По закон преференциите отреждат депутатското място на Цветан Цветанов на

...
По закон преференциите отреждат депутатското място на Цветан Цветанов на
Коментари Харесай

Ще седне ли Георги Недев на банката на Цветан Цветанов

По закон преференциите отреждат депутатското място на Цветан Цветанов на играч и треньор по мотокрос от Велико Търново. Георги Недев е на 27 години и е магистър по обучение. Скоро ще стане татко.

В ГЕРБ влиза през 2014 година и бързо оглавява младежката конструкция. В листата за народни представители попада, когато е на 24 години. Събира 2861 преференции, с близо 200 повече от лидера Цветан Цветанов.
Цветан Цветанов напуща Народното събрание, остава в управлението на ГЕРБ (ВИДЕО) Той назова цялата обстановка „ офанзива ” против себе си и направи паралел със абсурда с противозаконното подслушване от края на първия престой на ГЕРБ във властта
" Преференциите не мога да кажа, че са донесли задоволство, защото въпреки всичко бях и феноменът 11/11, за което всички приказват ", сподели Георги Недев.

Снимка: btvnovinite.bg

Новината, че влиза в Народното събрание го застига, когато се сбъдва фантазията му за личен бизнес.
Скандалите, в които е забъркан Цветан Цветанов през годините Той подаде оставка през днешния ден след сагата с евтините парцели на властта
" Везната сигурно наклонява да си остана тук на локално равнище, тъй като нещата в ръката, както споделих едната - в която е всичко, което съм постигнал дотук, и в другата ръка е Народно събрание, несъмнено натежават”, сподели Недев.

Решението следва, а поздравленията към този момент валят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР