По всичко личи, че нещата между Меган Фокс и Machine

...
По всичко личи, че нещата между Меган Фокс и Machine
Коментари Харесай

Меган Фокс запозна децата с гаджето - slava.bg

По всичко проличава, че нещата сред Меган Фокс и Machine Gun Kelly стават съществени. Докато преди няколко месеца таблоидите твърдяха, че ще устоят няколко седмици, в този момент двамата кроят проекти за взаимно общуване. Дори неотдавна актрисата е срещнала рапъра с трите си деца, оповестява People.

30-годишният музикант надали е подготвен да поеме отговорността на пастрок, само че на драго сърце е излязъл на среща със синовете на своята обичана, които са на 3, 6 и 7 години.

„ Той се срещна с децата ѝ за първи път. Според Меган, това е следващата стъпка, защото връзката им става сериозна “, споделя източник на изданието.

Фокс и приятелят ѝ прекарват от ден на ден време дружно, а тримата малчугани въпреки всичко са част от живота ѝ. Понякога се постанова те да се движат дружно с тях.

Актрисата и рапърът са дружно от май тази година, като оповестиха обществено връзката си при започване на миналото лято. Меган удостовери, че след раздялата със брачна половинка си Брайън Остин Грийн е още веднъж влюбена и удостовери, че излиза с 4-години по-младия от нея мъж.

Миналия месец Machine Gun Kelly разкри, че има усеща към звездата и посочи, че изобщо не считал, че ще се влюби в нея. На въпрос дали я харесал от пръв взор, той дава отговор:

„ Да, сигурно. “

Междувременно някогашният брачен партньор на Меган Фокс не очакваше тя да го не помни толкоз бързо. Дори разяснява в Instagram, че в бъдеще пътищата им още веднъж може да се пресекат.

„ Никога не споделям в никакъв случай “, сподели Грийн, говорейки за това, че с актрисата има три невероятни деца, които постоянно ще ги свързват.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР