По всичко изглежда, че раздялата между Наполи и наставника на

...
По всичко изглежда, че раздялата между Наполи и наставника на
Коментари Харесай

Спалети може и да си тръгне, но триумфът с Наполи ще остане завинаги с него

По всичко наподобява, че раздялата сред Наполи и наставника на отбора Лучано Спалети е единствено въпрос на време. Въпреки това самият треньор се погрижи споменът за извоюваната трета купа на Италия за „ партенопеите “ вечно да остане в него.

Спалети реши да увековечи своето Скудето с Наполи с татуировка на лявата си ръка, като фотографията от творението на Валентино Русо бързо набра известност в обществените мрежи. Самият татус, който е първи за треньора, съставлява раздрана плът, зад която се виждат емблемата на неаполитанския клуб, както и Скудетото с цифрата три, символизиращо броя трофеи на „ адзурите “. Този успех е извънредно значим освен за тима, който го чакаше 33 години, само че и за опитния експерт, който на 64 години стана най-възрастният ментор, спечелил първата си купа на Италия.

Любопитното е, че преди година треньорът на Милан Стефано Пиоли си направи сходна татиуровка, откакто направи „ росонерите “ първенци. Тогава той изобрази 19-ото Скудето на миланския гранд и свое първо точно на лявата си ръка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР