По време на тематичното събитие NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030,

...
По време на тематичното събитие NEXT LEVEL –
ŠKODA STRATEGY 2030,
Коментари Харесай

SKODA Auto с нови амбициозни планове

По време на тематичното събитие NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030, ŠKODA AUTO разкри част от плановете си за бизнес развиването на марката през идващите няколко години.

Като съществени акценти в новата си стратегия за развиване, от SKODA посочват високата цел от достигането на петицата на най-популярните марки на европейския пазар, лансирането на пазара на минимум още три напълно електрически модела, които да оказват помощ на продажбите на 100% електромобилите на марката да достигнат ниво от 50-70% от общите до 2030 година, да се превърнат в най-популярната европейска марка в Индия, Русия и Северна Африка, да бъдат водачи в региона на хитроумните, полезни и софтуерни решения за потребителите посредством новата си програма Simply Clever 2.0, да понижат CO2 излъчванията на хлотилията си коли с повече от 50% до 2030 година спрямо 2020-а и други.

"С нашата нова NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030 стартегия, ние предлага специфични отговори на това по какъв начин сполучливо ще управляваме SKODA AUto по време на процеса на трансформация и ще подсигуряваме, че компанията ще бъде в още по-силна позиция през 2030 година в сравнение с е сега ", коментират от SKDOA Auto. "Марката има невероятен капацитет ".

По отношение на бъдещите си нови изцяло електрически пазарни оферти, от SKODA коментират, че те ще бъдат позиционирани и както габарити, и като цена, под ENYAQ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР