По време на събитието – където четиримата кандидати многократно си

...
По време на събитието – където четиримата кандидати многократно си
Коментари Харесай

ДеСантис критикува за „кучешка свирка“, наричайки ислямските дрехи „мъжки рокли“ по време на дебата на Републиканската партия

По време на събитието – където четиримата претенденти неведнъж си разменяха линии между тях – господин ДеСантис загатна облеклото, носено от Ал Кайда като „ мъжки рокли “.

Флориданецът, който в миналото се смяташе за вяра за републиканците през 2024 година, само че се справяше зле в анкетите, беше запитан от модераторите за предходните му мнения, че поддържа потреблението на „ смъртоносна мощ “ против мигранти, обвинени в контрабанда на опиати в Съединени американски щати.

„ Когато бях в Ирак, Ал Кайда не носеше униформа. Щеше да видиш всеки, който върви по улицата, всички бяха облечени в мъжки рокли “, отговори той, правейки унизителния коментар за thobe.

„ Не знаехте дали имат бомба, IED, прикрепено или не. “

Тобето е обичайно облекло, носено от мюсюлмански мъже, както заради скромния си външен тип, по този начин и за отбрана на този, който го носи от топлината.

Небрежният коментар на господин ДеСантис по отношение на облеклото провокира неодобрение от няколко консуматори на обществени медии, някои от които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР