По време на провеждащата се в момента среща на върха

...
По време на провеждащата се в момента среща на върха
Коментари Харесай

БРИКС: Путин с първи коментари от срещата

По време на провеждащата се сега среща на върха на БРИКС съветският президент Владимир Путин посочи намаляването на световното значение на щатския $, определяйки го като " неизбежно и необратимо " събитие.

Той обърна внимание на взаимните старания на икономическия съюз в работа на ползите на “ ” и на техните стъпки за понижаване на зависимостта от $.

Въпреки физическото си неявяване, Путин се появи виртуално на срещата на върха на БРИКС през 2023 година от Русия. На двудневната ще участват повече от 40 държавни глави, свързани с икономическата коалиция. Дискусиите им се въртят към международното наличие на алианса и уговорката му да укрепва позициите на световния юг.

Международната общественост следи от близко резултатите от дълго чаканата среща на върха на БРИКС, която се организира тази седмица в Йоханесбург. Събитието е от голямо значение за по-нататъшното развиване на блока. Като се има поради, че измежду главните точки са полемиките по отношение на потреблението на валутата и евентуалното разширение, последствията от срещата на върха могат да бъдат обилни за колектива в близко бъдеще.

На срещата на върха на БРИКС съветският президент Владимир Путин посочи, че намаляването на ролята на щатския $ е “ “. Това мнение беше отразено в изказване, обявено от Reuters.

Путин означи:  

Освен това ръководителят акцентира главните полезности на блока и оптимистичните резултати, които се стремят да реализират.

Той съобщи:  

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР