По време на PlayStation Showcase, Sony и Ubisoft представиха първи

...
По време на PlayStation Showcase, Sony и Ubisoft представиха първи
Коментари Харесай

Излезе геймплей видео към Assassin’s Creed Mirage

По време на PlayStation Showcase, Sony и Ubisoft показаха първи геймплей фрагменти към Assassin’s Creed Mirage, идната игра от известните игри на френското студио.

Assassin’s Creed Mirage беше доказана от Ubisoft в края на предходната година дружно с други заглавия от поредицата и амбициозна визия за бъдещето на сериите с името Infinity. Конкретно Mirage се разказва като по-кратка от новите заглавия от света на асасина (тя ще е с дълготрайност от 15-20 часа) и идва като реверанс пред предишното на поредицата. Фокусът в Mirage ще е стелт детайла и ще ви води към Близкия изток.

Като цяло 2022 и първата половина на 2023 не са най-успешните за Ubisoft. По-рано тази година студиото разгласява доклад, от който стана ясно, че растежа в продажбите на компанията не са такива, каквито се е очаквало да бъдат. Това предизвика Ив Гийемо да разгласи ограничения по стягане на коланите, включващи освобождение на чиновници, стесняване на разноските, забавянето на игри и цялостната анулация на други. Но бъдещето пред Ubisoft напълно не е толкоз тъмно. Освен, че игрите от архивния им азбучник, като The Division 2 и Rainbow Six Siege, се радват на непрекъснат интерес, през февруари Ubi оповестиха, че цели девет заглавия от света на Assassin’s Creed ще излязат в средносрочен проект. Освен това, Ubisoft възнамеряват да усилят доста екипите, работещи по сериите.

Assassin’s Creed Mirage излиза на 12.10.2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР