По време на кампанията за изборите за Европейския парламент е

...
По време на кампанията за изборите за Европейския парламент е
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Пловдив: Да не се поддаваме на фалшивите новини и компроматите

По време на акцията за изборите за Европейския парламент е доста значимо да не се поддавате на подправените вести и компроматите – това прикани заместник- ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестяват от пресцентъра на партията.

Той бе посетител на обичайния пролетен бал на партийната конструкция в Пловдив, който се организира за десета поредна година.

„ За задачата е належащо да имаме непрекъснат разговор с жителите и да презентираме постигнатите от ГЕРБ резултати “, добави Цветанов.



„ Ние поддържаме бъдещия ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер, който е огромен другар на България “, сподели още Цветан Цветанов пред членовете на ГЕРБ от структурите в Пловдив-град и Пловдив-област. Той добави, че и в тези избори партията залага на разговора и доказателство за това е, че се е вслушала в апела на Жозеф Дол.





„ Заедно сме със Съюз на демократичните сили, с цел да може да не се разпилява гласът на демократично мислещите жители “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и добави: „ Пловдив през тази година е Европейска столица на културата с помощта на локалната общественост, на екипа на кмета Иван Тотев и с поддръжката на страната. След откриването интернационалните медии писаха за града с почитание – за неговото завещание и за инфраструктура, вложенията и бизнеса в „ града под тепетата “.



„ Традиционно в Пловдив-град и Пловдив-област ГЕРБ има доста положителни изборни резултати. През месец май предстоят доста извънредно значими избори за Европейски парламент. Те са значими и за бъдещето на Европа и за нас, с цел да затвърдим постигнатото през миналите години “, съобщи от своя страна кметът на Пловдив и регионален координатор на партията в града под тепетата инж. Иван Тотев.

Областният координатор на ГЕРБ в региона Георги Мараджиев също поздрави присъстващите в залата посетители.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР