„По време на днешния телефонен разговор още веднъж проверихме оценките

...
„По време на днешния телефонен разговор още веднъж проверихме оценките
Коментари Харесай

Войната в Украйна, ден 172: Унищожена е пета част от руските сили, участващи във войната в Украйна

„ По време на днешния телефонен диалог още един път проверихме оценките за загубите на руснаците в тази война. Отбелязваме, че съперникът понася обилни загуби, на първо място в жива мощ – една пета от подразделенията на съветските въоръжени сили, участващи в бойните дейности в Украйна беше победена ", сподели Залужни.

Главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна също е уведомил американския си сътрудник за оперативната конюнктура на фронта.

„ Наистина би трябвало да увеличим артилерийския огън – още веднъж се обърнах към нашите сътрудници за това “, добави той.

Залужни показва откровена признателност на военачалник Мили и цялата американска нация за ефикасната им поддръжка в отбраната на героичния народ на Украйна и общите полезности - независимост и народна власт.

Според самостоятелният боен наблюдаващ Александър Алесин Русия изпитва най-големи компликации не с производството на бойни бронирани машини, танкове и артилерийски муниции, а с производството на електронни микросхеми, чипове, които се употребяват за основаване на високоточни оръжия, ориентиране системи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР