По време на действията на лекарите миналата седмица, болниците в

...
По време на действията на лекарите миналата седмица, болниците в
Коментари Харесай

Кога стачкуват младшите лекари през януари? NHS е изправена пред най-дългото прекъсване в историята на здравните услуги

По време на дейностите на лекарите предходната седмица, лечебните заведения в цялата страна предизвестиха пациентите за рисков напън и дълго време на очакване в незабавната помощ, като най-малко едно болнично незабавно поделение трябваше да затвори вратите си.

Миналата година NHS записва най-лошите си времена на очакване за незабавна помощ и закъснения на коли за спешна помощ през първите две седмици на януари.

В неделя ръководителят на NHS Англия Ричард Медингс сподели пред Sunday Times: „ Това просто не може да продължава по този начин. Натискът върху NHS в обикновено време е забележителен и ние вършим доста по въпроса.

„ Но през зимата е изключително изострен и по тази причина се опасявам. Зимата е в действителност сложна и в действителност се опасявам от следствията за пациентите. “

Това идва, откакто основният изпълнителен шеф на NHS Confederation Матю Тейлър прикани държавното управление и Британската здравна асоциация (BMA) да не разрешават на упоритото възприятие на горделивост да попречи на напъните за попречване на евентуално опасн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР