По време на 24-часовия цикъл на денонощието тялото разпределя различни

...
По време на 24-часовия цикъл на денонощието тялото разпределя различни
Коментари Харесай

Инсомниа: Будиш Се В Точно Този Час През Нощта- Грози Те Голяма Опасност! Виж Как Безсънието Може Да Срине Живота Ти!

По време на 24-часовия цикъл на денонощието тялото разпределя разнообразни сили сред другите органи.

Ако непрекъснато се будиш едновременно през нощта, това евентуално значи, че твоята сила се блокира или се насочва в неверна посока. Това унищожава нашия натурален баланс и цикъл. Органите имат потребност от сили с цел да се лекуват и да действат.

Ето лист с „ часови зони “ и органите, с които се асоциират. Много от тези „ блокади “ би трябвало да се преглеждат физически и прочувствено. Трябва да преразгледаш по кое време и какво ядеш, защото точно това може да е повода за твоите признаци.

Кога се будиш и какво може да значи това

21,00 -23,00 часа

Това е средностатистически времето, в което множеството хора си лягат и се пробват да заспят. Това е времето, в което ендокринната ни система се ребалансира зарежда с ензими. Ендокринната система ръководи хормоните и метаболизма. Ако по това време не можеш да заспиш, евентуално си заклещен в „ режим борба “.

Все още си заловен в клопката на събитията от деня или пък се подготвяш за провокациите на идващия ден. Трябва да намериш метод да се отървеш от обединенията, които ти носят напрежение.

Ако не се храниш добре или пък ядеш прекомерно късно, това също може да предизвиква блокадата.

23,00 – 01,00

Ако се будиш постоянно в този часови пояс, може да е поради обидата и възмущението, което носиш. Това е времето в денонощието, в което „ ин “ силите се трансформират в „ ян “.

Енергията „ ян “ е високо дейна и тялото ти би трябвало да я съхранява за идващия ден. Трябва да подсилиш любовта и признателността към себе си, да положиш старания да запазиш успокоение и да съхраниш силата.

От физиологична позиция това е времето, в което жлъчката обработва мазнините. Много е допустимо да вкарваш прекалено много нездравословни мазнини в организма си.

01,00 – 03,00

Това е сериозното време за детоксикация на организма и процеса на възобновяване. Черният ти дроб обработва токсините и освобождава отрови, до момента в който пречиства кръвта.

Събуждането по това време нормално е знак за яд, отчаяние и отрицателни обединения. Когато не се грижиш за тези „ духовни отрови “, тялото ти се пробва да притегли вниманието ти към тези проблеми.

03,00 – 05,00

Това е времето в което, белите ти дробове се регенерират и интензивно зареждат тялото ти с О2. Трябва да се увериш, че ти е задоволително топло, с цел да подпомагаш телесните си функционалности. Ако се будиш постоянно по това време, би трябвало да помислиш за дихателни извършения.

От позиция на духа проблемите с белите дробове постоянно се свързват със тъга и горест.

05,00 – 07,00

По това време всички отрови, освободени и разрушени по-рано през нощта, се почистват от системата. По това време е интензивно дебелото черво. Лошото или прекомерно късното хранене води до проблеми, които ще ви будят в този часови пояс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР