По-възрастен, по-дебел, с различни зъби и уши. Това са част

...
По-възрастен, по-дебел, с различни зъби и уши. Това са част
Коментари Харесай

По-дебел, по-възрастен и с различни зъби: Има ли двойник Ким Чен-ун

По-възрастен, по-дебел, с разнообразни зъби и уши. Това са част от разликите, които откриха феновете на тайните теории в фотосите на севернокорейския водач Ким Чен-ун преди и след мистериозното му неявяване през април.

Именно това накара потребителите в интернет да се замислят – в действителност ли това е 36-годишният деспот или има двойник. По време на 20-дневното му неявяване се заприказва, че Ким е тежко болен и даже е умрял.

Ким Чен-ун беше забелязан за последно на обществено място на 11 април, когато председателствуваше среща на ръководещата партия по предварителната защита на коронавиурса. На 1 май той още веднъж беше под светлината на прожекторите и откри Сунчхонския цех за торове.
След 20 дни неявяване: Ким Чен-ун се появи обществено Севернокорейският водач откри цех за торове
Разпространените от КНДР фрагменти обаче, озадачиха редица хора, които наблюдават изявите му от близо.

Is the Kim Jong-un appearing on May 1 the real one? 4 things to watch: 1. Teeth 2. Ears 3. Hair 4. Sister 金正恩露面被疑替身 網友提出4個理由. 1. 牙齒明顯不同 2 耳朵形狀不同 3 神情和頭髮 4 妹妹年輕了十歲 pic.twitter.com/ngKIyNtPpT
— Jennifer Zeng 曾錚 (@jenniferatntd) May 2, 2020
Чие е това лице?

И с невъоръжено око се вижда, че на фрагментите „ Преди " и „ След " лицето е друго. Защитникът на човешките права Дженифър Зенг отбелязва, че то е с друга форма – по-пухкаво е, очите са по-присвити, има бенки на разнообразни места, а зъбите несъмнено са с друга форма. Тя намира противоречие във формата на ушите и даже телосложението.

More of old and new photos " Kim Jong-un " to compare. 更多「金正恩」新老照片對比。 pic.twitter.com/zvaMlUpTcP
— Jennifer Zeng 曾錚 (@jenniferatntd) May 2, 2020
Други откриват, че носът му е по-кръгъл и има друга прическа. Основната доктрина е, че севернокорейският водач е умрял и сменен с човек, който наподобява на него. Други позволяват, че не се появявал дълго време, тъй като се е възстановявал от пластична интервенция.
Прецедент ли е мистериозното неявяване на Ким Чен-ун Двудседмичното неявяване на севернокорейския водач провокира спекулации и клюки
Игра на двойници

Покрай теориите за двойник на Ким, остаряло и съвсем забравено видео от 2017 година още веднъж се завъртя в общественото пространство.



На него се вижда по какъв начин Ким Чен-ун беседва с други двама мъже на площадка за балистични ракети. Това, което буди съмнение е, че непознатите наподобяват на севернокорейският водач.

Освен идентичните прически и телосложение, съмнение буди и фактът, че мъжете са облечени идентично. Вярва се, че водачът на КНДР постоянно се обкръжава от двойници, с цел да избегне опити за нападение.

Ya en 2017 se hablaba de dobles del guataca.https://t.co/TzYe8aA5md
— Vale (@Vale_A_Vale) May 3, 2020
Използването на двойници не е оригиналност в света на диктаторите. Най-известният образец е на иракският водач Садам Хюсеин, за който се счита, че е имал десетки двойници през годините. Историята му по какъв начин се е скрил от света, до момента в който е бил под прожекторите е разказана във кино лентата „ Двойник на дявола “ (The Devil's Double).

За водача на Съюз на съветските социалистически републики Йосиф Сталин също се знае, че е имал двойник на име Рашид, тази процедура е употребена и от едноличния началник на Третия немски райх Адолф Хитлер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР