Израелските военни обявиха, че са открили тленните останки на трима

...
Израелските военни обявиха, че са открили тленните останки на трима
Коментари Харесай

Израелски военни са открили останките на трима заложници, отвлечени от Хамас


Израелските военни оповестиха, че са разкрили тленните остатъци на трима от заложниците, отвлечени от групировката " Хамас " в Ивицата Газа. Смята се, че те са били убити още при нападението в южен Израел на 7 октомври.

Израелският боен представител Даниел Хагари съобщи, че тримата са били разпознати и уточни, че те са починали още при офанзивата по време на музикалния фестивал " Нова " кибуца Реим на 7 октомври, а телата им са били отнесени в Ивицата Газа.

" Изразяваме надълбоко състрадание на фамилиите в този сложен миг. Камък върху камък няма да остане. Ще създадем всичко допустимо, с цел да открием заложниците и да ги приберем ", добави Хагари.

Тленните остатъци са били открити при среднощна интервенция, подхваната след получени сведения от " разпити на терористи ".

В Ивицата Газа не престават боевете на север - при Джабалия. Според очевидци, израелските сили нападат с танкове и самолети жилищни региони и унищожават с булдозери къщи и магазини по пътя си. Продължава израелската интервенция и в южната част на анклава, в региона на Рафах, като към този момент повече от 600 хиляди палестинци са напуснали града. 

Палестински войник е бил погубен, а други осем души са били ранени при израелска въздушна офанзива в бежанския лагер " Дженин " в окупирания Западен бряг. Поразен е комплекс, който се е употребявал за действен център от палестинските бойци.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР