По утвърдена традиция СБУ проведе Националния конкурс на Синдиката на

...
По утвърдена традиция СБУ проведе Националния конкурс на Синдиката на
Коментари Харесай

Удостоиха кмет на Свищов с наградата на СБУ „ Най-добър социален партньор – кмет за 2017 година“

По одобрена традиция СБУ организира Националния конкурс на Синдиката на българските учители за 2017 година „Най-добър обществен сътрудник – кмет“, „Най-добър обществен сътрудник – директор“, „Журналист на годината“ и „Синдикалист на годината“. Заключителният стадий на състезанието се организира в навечерието на коледните и новогодишни празници в София. Церемонията по награждаване на национално и европейско равнище на най- положителните обществени сътрудници стартира с отличаване на кметовете на общини.
 received_1702548529790558  received_1702549176457160  received_1702549366457141
Кметът на община Свищов Генчо Генчев бе почетен с наградата на СБУ: Най-добър обществен партньор – кметза 2017 година, единствен от област Велико Търново. Наградата в символ на благодарност за градивно и обществено партниране за 2017 година му бе присъдена по предложение на ръководителя на СБУ д. ик. н. Янка Такева, номиниран от ОбКС на СБУ, подсилен от всички ръководители на синдикалните организации в общината.

С това градоначалникът получи справедливо самопризнание още през втората година от ръководството си за напъните, които поставя в посока на интензивно и ползотворно съдействие с управленията и синдикалните организации в образователните заведения, в резултат на далновидна политика на Общината, за която образованието е приоритет и ще остане подобен и в бъдеще. Усилията на администрацията за възстановяване на инфраструктурата, сградния фонд и материалната база на детските градини и учебните заведения, подготовка на учителите, сигурността на децата и развиването на техните личностни качества и заложби. „ Това, което ни прави мощни през днешния ден е мотивацията с която работим, тъй че в системата на образованието всичко да е умерено и без разтърсвания “, сподели в благодарственото си слово кметът Генчев.

Наградата връчи Пламен Димитров, президент на КНСБ. На специалната церемония в парк-хотел „ Москва ” в София присъстваха и Министърът на образованието Красимир Вълчев, генералният секретар на Европейската комисия по обучение Мартин Ромер, президента на КНСБ Пламен Димитров, десетки представители на държавни институции, обществени сътрудници, съидейници, другари и посетители от цялата страна, които споделиха запаметяващия се празник на най-многочисления и влиятелен отраслов Синдикат в България.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР