По улиците на град Хеброн (най-големият град в Западния бряг

...
По улиците на град Хеброн (най-големият град в Западния бряг
Коментари Харесай

Палестинците носят портрети на Путин и Ким на демонстрации в Хеброн, напрежението расте

По улиците на град Хеброн (най-големият град в Западния бряг на Палестинската автономност ), на огромни демонстрации, проведени против израелската офанзива и войната в Газа, палестинците носят портрети на съветския президент Владимир Путин и севернокорейския водач Ким Чен-ун, както и съветското знаме, заяви сръбската Политика, като се базира на обява в RT International.

" Много палестинци имат огромни очаквания, че Русия ще спре спора и страданието на палестинския народ ", отбелязва съветската медия, представена от " Фокус ".

" Размириците пламват на Западния бряг, всеобщите събирания ескалират в яростни въоръжени конфликти сред палестинците и израелските сили за сигурност. Продължава размяната на артилерийски удари сред израелските въоръжени сили и " Хизбула " на ливанско-израелската граница. Поради всичко това обстановката има наклонност към нова ескалация “, са декларирали от съветското външно министерство.

Официална Русия резервира неутрална позиция във връзка с израелско-палестинския спор. Осъжда последното нахлуване против болница в Газа. Русия удостоверява, че Израел има право на самозащита, само че че цивилните не би трябвало да бъдат наранени.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР