По света има не малко хора, на които им се

...
По света има не малко хора, на които им се
Коментари Харесай

Ако носите очила, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете статията

По света има не малко хора, на които им се постанова да носят очила. Някои от тях го намират за досадно и избират да заменят рамката и стъклото с диоптрични лещи. За други пък е привлекателно, а даже и секси – те не престават да си носят обичания аксесоар и нямат никакви планове да се откажат от него.

В днешната публикация ще разкрием пред вас няколко трика за хора, които носят очила. Сигурни сме, че с тях ще улесните всекидневието си.

Как да открием очилата си, в случай че е мрачно?

Предлагаме ви да драснете една тънка линия върху калъфа на очилата с маркер с флуоресциращ резултат. Така постоянно ще знаете къде са ви очилата, даже в помещението да е непроницаем мрак.

С какво най-добре се почистват стъклата?

Микрофибърните кърпи са най-хубавото средство за почистването на стъклата. Не правете грешката да ги бършете с подгъв на дреха, тъй като е допустимо да ги надраскате.

Какво да създадем, с цел да не се замъгляват стъклата?

Всеки, който носи очила, се е сблъсквал с този проблем. Ако не желаете това да се случи, просто нанесете напълно тъничък пласт течен сапун върху стъклата и в никакъв случай повече няма да попаднете в „ замъгления свят ”.

Не носете очилата на главата
 Ще се преродите с този домакински спрей за разчистване на очила Ще се преродите с този домакински спрей за разчистване на очила
Как почиствате очилата си? Само с кърпичка, със сапун и вода или си купувате специфичен почистващ спрей? Днес споделяме една концепция по какъв начин...

Когато миете очите си или желаете за известно време очите ви да починат, най-добре премахнете очилата от лицето и ги оставете настрани. Не ви предлагаме да ги слагате на главата като диадема, тъй като това може да промени тяхната форма.

Какво да вършиме, в случай че рамките се плъзгат от лицето?

Не се тревожете и за този проблем имаме решение. Заоблената част на наушниците се потапя в гореща вода за няколко минути и по-късно се огъва, тъй че да ви паснат добре.

Не оставяйте очилата на таблото на колата

Ако шофирате, не ви съветваме да държите очилата на таблото на колата, изключително в случай че рамката е пластмасова. Съществува риск от изкривяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР