По случай Деня на будителите училищата в община Стамболийски събират

...
По случай Деня на будителите училищата в община Стамболийски събират
Коментари Харесай

Монди Стамболийски подкрепя състезание за събиране на...

По случай Деня на будителите учебните заведения в община Стамболийски събират отпадъчна хартия, участвайки в съревнование, проведено от Монди Стамболийски ЕАД и Община Стамболийски.

Само няколко месеца след самодейността „ Математика с Монди “, Монди Стамболийски ЕАД взаимно с община Стамболийски провеждат съревнование сред учебните заведения в общината за събиране на отпадъчна хартия по случай Деня на будителите - 1 ноември. Училищата, събрали и предали най-големи количества хартия, ще получат образователни принадлежности, които да употребяват в образователните занятия и в своите учебни библиотеки.

Инициативата e опция за понижаване на главния боклук в учебно заведение - отпадъчната хартия, и има за цел да подкрепи разбирането по отношение на значимостта на разделното събиране на боклуци, както и да развие отговорно отношение към природата и да насърчи академичното обучение и четене в ранна възраст. „ Училищната среда има голяма роля при образуването на модели на държание измежду младото потомство. Затова е значимо бизнесът дружно с локалната общественост да вземат участие в подпомагането на този развой “, споделя Александер Криклер, изпълнителен шеф на Монди Стамболийски ЕАД.

Организирайки разнообразни начинания взаимно с локалната общественост, Монди Стамболийски ЕАД се стреми да сътвори ефикасни практики, потребни за всички заинтригувани страни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР