По случай 75-ия юбилей на ЦСКА създадохме с много любов

...
По случай 75-ия юбилей на ЦСКА създадохме с много любов
Коментари Харесай

ЦСКА с куп изненади и книга по случай 75-ия юбилей

По случай 75-ия празник на ЦСКА създадохме с доста обич една по-различна книга, пишат „ армейците “ и допълват:

„ Във фотоизданието, формирано от 192 страници, събрахме някои от най-редките и неповторими фотоси от славното далечно и по-близко минало на клуба. Модернистичният образ на книгата преплита по прелестен метод актуалните подходи в графичния дизайн със спомените от историята. Така, водени от концепцията да дадем живот точно на тази величествена история и да върнем предишното, въпреки и за момент, в сегашното, колоризирахме благодарение на изкуствен интелект някои от най-интересните фрагменти. Подбраните фотоси, доста от които обособени в красиви колажи, ни припомнят за забележителните моменти, за великите персони, за грандиозните победи и за славния път, който сме поели от 1948 година насам и ще се борим да продължим почтено.

Някои от фотографиите в книгата може да разгледате и в нашата фотоизложба „ Родени за великолепие “, която ще бъде открита на 05.05. в 11:30 ч. в пространството пред формалния клубен почитател магазина.

Фотокнигата е налична в онлайн магазина ни, а от на следващия ден в 13 ч. и в формалния подобен на ст. „ Българска войска “. Поръчай своето копие от ТУК: https://bit.ly/3Nw1VMc, пишат от ЦСКА и оповестяват празничната стратегия по случай 75-годишнината на клуба.

„ Армейците “ ще проведат тържествата и другите самодейност в границите на два дни. Предвидени са занимания за дребни и огромни, а се чака и наличието на огромни имена в спортната история на ЦСКА.

Ето и известието от „ Армията “:

По случай празника на най-великия състезателен клуб в България, сме организирали голям брой начинания, с които да си прекараме два чудесни дни. На 05.05. и 08.05. ви каним вкъщи за тържества.

ЕТО И ПРОГРАМАТА:

05.05.23 година

10:00 ч. – Начало на детски футболен шампионат „ 75 години ЦСКА “

11:30 ч. – Откриване на галерия „ Родени за великолепие “ в пространството до магазина

12:00 ч. – Отворени порти на ст. „ Българска войска “ (посещение на съблекалнята на тима, терена и музея)

18:00 ч. – Официална гала по случай 75-ия празник на ЦСКА във Военния клуб, отдадена на героите ни през годините (вход със специфични покани)

08.05.23 година

Целодневно – открити тренировки по волейбол, баскетбол и естетическа гимнастика

10:00 ч. – Турнир по шахмат

10:00 ч. – Турнир по тенис на маса

13:00 ч. – Турнир по хандбал

16:00 ч. – Зона на първенците, специфична среща с огромните имена в спортната история на ЦСКА

18:30 ч. – видеостена за мача ЦСКА – Ботев Враца

20:15 ч. – ЦСКА ИГРАЕ, да подкрепим тима шумно от Борисовата градина
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР