По-скоро бих говорил за сериозен ремонт, а не за козметични

...
По-скоро бих говорил за сериозен ремонт, а не за козметични
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Борисов доказа, че не е зависим от ДПС с искането на оставките на тримата министри

По-скоро бих приказвал за сериозен ремонт, а не за козметични промени в кабинета, като те могат да стигнат до най-високото равнище. Този въпрос няма да се реши с един съдружен съвет. В момента не изключвам нито един вид.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика, който разяснява идния на следващия ден съдружен съвет на ръководещите и тематиката за митингите. "За мен настояванията на протестиращите много се разводниха и не мисля, че един политически ход ще успее да ги удовлетвори. Изразът "какво ще успокои хората " за мен е факсимиле. Протестиращите желаят оставки, привикване на Велико Народно заседание, нова Конституция. Аз също поддържам редица от настояванията им като се изключи това за оставката на кабинета.

За мен оставката на държавното управление няма да реши проблемите, за които хората са на улицата. Напротив. Една оставка може единствено да задълбочи политическата, икономическата и коронакризата. За страдание сега имаме комбиниране на всички типове рецесии ", разкри той.

Борисов, Каракачанов и Симеонов разискаха въпроса за рокадите в кабинета

"За мен Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е изцяло свободен и самостоятелен при взимането си на решения за кабинета. Не мога да схвана какво свързва Борисов, Горанов, Маринов и Караниколов с Доган и Пеевски. Тезите са съгласуваност на ГЕРБ с Движение за права и свободи мощно ми издишат. Конкурентите на ГЕРБ не стопират да повторят тази теза в унес, само че тя не е вярна. Искането на оставките на тримата министри демонстрира, че Борисов е водач на държавното управление и ГЕРБ. Всички други изказвания за взаимозависимост от олигархични кръгове са смешни.

През всичките 30 години преход е имало корупция за жалост. Единствено ГЕРБ обаче си разрешиха да водят действителна битка с корупцията и да отстраняват свои хора поради корупционни дейности. Нито Българска социалистическа партия, нито Движение за права и свободи са вършели такива неща, като се изключи госпожа Нинова, която беше изгонена от Сергей Станишев поради корупция ", сподели още Харизанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР