По-щастливи и по-влюбени – така херцозите започват новата година.След като

...
По-щастливи и по-влюбени – така херцозите започват новата година.След като
Коментари Харесай

Меган и Хари се завърнаха след почивката, по-влюбени от всякога - slava.bg

По-щастливи и по-влюбени – по този начин херцозите стартират новата година.

След като прекараха празниците в Канада, Меган и Хари се завърнаха във Англия и първият им формален ангажимент за годината бе посещаване в Канадското посолство, с цел да благодарят на жителите на страната за гостоприемността.

Присъстващите на събитието разясниха, че двойката е изглеждала по-щастлива от всеки път, непрекъснато се държели за ръце и се гледали влюбено.

Наистина и от фотосите от събитието (можете да ги намерите в галерията) виждаме по какъв начин двамата сияят от благополучие и са неразделно един до различен от момента, в който излизат от колата до първото ръкостискане с посрещащите ги.

Меган бе избрала да облече монохромен тоалет в кафява тематика, като съчета пола и пуловер на Massimo Dutti, дружно с палто от Reiss, а обувките, на които се спря, бяха в бордо от Jimmy Choo.

По време на визитата си двойката описа, че почивката им се е отразила извънредно позитивно и съгласно тях решението да прекарат празниците сами е било наложащо поради сегашната обстановка.

Сега те дават обещание да бъдат по-активни и да подхващат повече задължения, свързани с новата им благотворителна организация, както и да се включват по-често в дейностите на двореца.

Източник: missbloom
Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР