По-разкрепостени ли са днес жените и как влияе порното на

...
По-разкрепостени ли са днес жените и как влияе порното на
Коментари Харесай

Защо сексът с вързани очи е по-добър и с какво оргазмът влияе на нашето здраве

По-разкрепостени ли са през днешния ден дамите и по какъв начин въздейства порното на актуалния живот попитах доктор Шели Варод, секс инструктор от Лос Анджелис. Тя е лекар по сексология и сега учи за фамилен съветник. Д-р Варод е приключила логика на психиката и актьорско майсторство. Живяла е в България и се е снимала във филми. Дъщеря е на шефа на “Ню Бояна филм” - Дейвид Варод.

Д-р Варод, след какъв брой срещи с нов сътрудник дамите стигат до леглото?
Смятам, че доста дами го вършат прекомерно бързо, преди даже да са опознали мъжа, който ги е впечатлил. Може би, тъй като има повече тръпка в секса с някой, който си срещнал преди малко или който не познаваш изобщо. Ако търсиш прекарване за една нощ и трогателен полов живот, тази скица може да е комфортна, само че апелирам ви, използвайте защитни средства! А в случай че търсите връзка, не сервирайте своя коз първоначално. Мъжете желаят секс и в случай че им го дадете, играта свършва. Не си лягайте с него, до момента в който не се опознаете добре. Това може да отнеме три срещи или три месеца. Накарайте го да се влюби във вас, преди да вършиме секс. Ако изчакате, е по-вероятно да намерите многообещаващ мъж за връзка. Повярвайте ми, колкото по-дълго той чака, толкоз повече ще ви цени.

Как въздействат порнофилмите на половия ни живот?
Порното може да “овкуси” любовния живот, само че доста хора не помнят, че е единствено една кино продукция. В киното не всичко, което виждаме, е същинско и мъжете да не си мислят, че всички дами са порнозвезди. А дамите да не имат вяра, че мъжете могат да поддържат ерекция няколко часа и че всички имат толкоз огромни пениси. Освен това след час фотоси мъжът постоянно губи ерекция и му се оказва помощ да я възобнови още веднъж. И не всички дами викат по този начин мощно по време на акта и вършат всичко, което мъжете им кажат. Да не забравяме, че множеството порнофилми са правени от мъже и по тази причина се пробват да изпълнят мъжките мечти. Дори порното да ни помогне да бъдем по-креативни в леглото, би трябвало да помним, че то е заблуда и е добре да не чакаме от своя сътрудник да се държи както актьорите, които следват сюжет.

Как в края на уморителния ден да предизвикваме своята половост?
Понякога уговорките ни се отразяват отрицателно на половия ни живот. За да се любуваме на секса, би трябвало да се фокусираме върху самия акт, да бъдем на 100% в сегашния миг и да забравим за всичките си задания. Горещо предлагам да не занемарявате секса и да не го поставяте на последно място в листа с целите си! Има трикове по какъв начин да жонглирате сред вашия претрупан график и да запазите добър полов живот. Първо си отделете време единствено за вас и вашия сътрудник. Сложете децата да спят не в 22 часа, а в 20.30 - 21 часа. Второ, в случай че имате доста неща за извършване и сте уплашена, помолете колегата си да ви помогне. Трето, научете се да се отпускате двамата уединено. Изпийте чаша вино след работа, отидете на вечеря в ресторант или вземете дълга баня дружно. Не забравяйте и да инвестирате в себе си - погрижете се за вашето здраве и душа. Намерете време за медитация и релакс, открийте вътрешния си глас, свържете се със себе си и сексуалността си.

С какво оргазмът оказва помощ на нашето здраве?
Сексът може да помогне за унищожаване на болежка и меланхолия. Добре е да вършим секс два пъти седмично или мастурбация. Сексът усилва притока на кръв към интимните ни органи, сърцето, подмладява излъчването ни, усилва имунитета, намалява риска от рак, усъвършенства съня, покачва фертилността, понижава болките при менструация, оказва помощ при хронична отмалялост, стяга таза. Някои лекари считат, че след еякулация, спермата, минала в кръвта на дамата, въздейства добре при депресивни признаци и контролира хормоните й. Не съм сигурна, че спермата ще се отрази по-добре от хапчетата при меланхолия, само че съм уверена, че сексът ще усили удоволствието и ще понижи чувството за стрес в тялото на дамата.

Вярно ли е, че сексът с вързани очи усилва и разпалва страстите?
Един от методите да подобрим половия си живот е като покрием очите си. Така въвличаме в играта нашия максимален полов орган - мозъка. Когато не виждаме, нашият разум работи на високи обороти и започваме да си представяме и да фантазираме разнообразни приятни неща. Насочваме вниманието си към чувството, което провокира докосването на колегата върху кожата ни и това е мощно и чувствено чувство. Смятам, че е доста добре да включваме повече сетива в половия ни живот, тъй че не се плашете да добавите в играта разнообразни типове кремове, плодове, торти, перо, с което да се докосвате, бич или даже разтопен восък от свещ.

Как да кажем на колегата си, че е добре да ни приказва секси неща в леглото, тъй като това ни разгорещява?
Факт е, че доста дами се възбуждат от вербална връзка в леглото. Подхвърлете на колегата си: “Кажи ми, че съм секси!”. Ако не проработи, му задавайте въпроси по време на секса като: “Харесваш ли тялото ми?”, “Възбуждам ли те?”, “Непослушна ли съм?”. Не се срамувайте. Ако и това не проработи, кажете на вашия сътрудник, че ще вършиме повече секс с него, в случай че ви приказва в леглото и да се надяваме, че това към този момент ще го подтиква! Винаги поучавам моите клиентки да ласкаят неговото държание в леглото. Мъжът желае да чуе, че е добър ухажор и че ви доставя наслаждение. Това го кара да се усеща по-мъжествен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР