По-рано този сезон се появиха съобщения за предполагаеми нередности при

...
По-рано този сезон се появиха съобщения за предполагаеми нередности при
Коментари Харесай

Бразилски национал гори за 1 година, заради нелегални залози

По-рано този сезон се появиха известия за хипотетични нередности при залаганията, които включват двама играчи в лицето на звездата на Уест Хем и бразилски национал – Лукас Пакета, както и футболистът на Бетис Луис Енрике.

Бразилският национал се е забъркал в проблеми със
залагания, оповестиха преди месец медиите на Острова. Поради този проблем Пакета беше и изваден от националния тим на родината си, а прехвърлянето му в Манчестър Сити се провали. Става въпрос за залагания, които са направени в региона Дуке де Кашиас в Рио де Жанейро, където се счита, че хора, близки до Пакета, са залагали за негов мач с екипа на Уест Хем.
 
Жорже Кажуру, сенатор от бразилския щат Гояс, се обърна към въпроса в изявление пред испанското издание „ AS “, в което прикани за извънредно сурово наказване за Пакета и Енрике, в случай че бъдат приети за отговорни за присъединяване в схемата за
залагане.

„ Присъдите за приетите за отговорни варират от 360-дневно премахване до непрекъсната възбрана от футбол, което е наказването, което избирам. За трима играчи футболът завърши: Габриел Тота, Матеус Гомеш и Йогор Катату. Други осем бяха глобени за интервали от 360 до 720 дни: Мораес Родригес, Пауло Миранда, Матеузиньо, Андре Куейшо, Пауло Серхио, Фернандо Нето, Кевин Ломонако и Едуардо Бауерман “, съобщи Жорже Кажуру.

„ Английската и испанската федерации започнаха следствия против тях (Пакета и Енрике). Сега би трябвало да изчакаме и да забележим дали ще има наказване или не. Ако бъдат приети за отговорни, конфедерациите могат да изискат териториално разширение на глобата и ФИФА може да я разшири в целия свят “, съобщи пред „ AS “ Кажуру.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР