Ръководената от републиканците Камара на представителите на САЩ прие законопроект,

...
Ръководената от републиканците Камара на представителите на САЩ прие законопроект,
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на представителите на САЩ приемат законопроект, който настоява Байдън да изпрати оръжия на Израел

Ръководената от републиканците Камара на представителите на Съединени американски щати одобри законопроект, който ще принуди президента Джо Байдън да изпрати оръжия на Израел, пробвайки се да укори демократа за забавянето колета с бомби, до момента в който приканва Израел да направи повече, с цел да отбрани цивилните по време на войната си с Хамас.

Израелският закон за подкрепяне на сигурността беше утвърден от 224 до 187, значително по партийна линия. Шестнадесет демократи се причислиха към множеството републиканци, които гласоподаваха „ за “, а трима републиканци се причислиха към множеството демократи, които се опълчиха на мярката в четвъртък.

Не се чака актът да стане закон, само че приемането му акцентира дълбокото разделяне в годината на изборите в Съединени американски щати по отношение на политиката на Израел, защото държавното управление на премиера Бенямин Нетаняху се стреми да унищожи бойците на Хамас, които нападнаха Израел на 7 октомври, убивайки към 1200 души и пленявайки повече от 250 души.

Палестинските управляващи споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР