По-рано този месец се заговори за това, че Samsung възнамерява

...
По-рано този месец се заговори за това, че Samsung възнамерява
Коментари Харесай

Снежнобелият Samsung Galaxy Note 9 излиза на 23 ноември

По-рано този месец се заприказва за това, че Samsung има намерение да пусне чисто бяла версия на своя Galaxy Note 9 . Тематично квалифицираният за празничния сезон даже се появи на фотография, само че към момента не се знаеше датата на неговата премиера.
Днес тайванското поделение на компанията удостовери, че бялата версия на Samsung Galaxy Note 9 ще се появи на пазара на 23 ноември. Тази дата е съответно за Тайван, само че няма подозрение, че е много добър ориентир и за световната наличност на телефона.

Снежнобелият Samsung Galaxy Note 9 идва със също толкоз бял S Pen стилус, само че това са единствените неща, които го отличават от останалите модели. Променената разцветка явно не е причина за по-висока цена, тъй че и този вид ще коства колкото общоприет Samsung Galaxy Note 9.

Samsung по традиция обича да пуска разнообразни тематични Galaxy Note 9 версии, като в предишното сме виждали такива, отдадени на филми, супергерои и събития , само че там степента на модификации бе доста по-голяма. Но какво пък – на открито одеве падна първият сняг, тъй че може да имате и Samsung Galaxy Note 9 в неговия цвят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР