По-рано тази седмица руския вестник Комерсант“, съобщи, че руските власти

...
По-рано тази седмица руския вестник Комерсант“, съобщи, че руските власти
Коментари Харесай

Путин има готовност да спре мобилните комуникации и интернета в Русия

По-рано тази седмица съветския вестник „ Комерсант “, заяви, че съветските управляващи работят върху основаването на система, посредством която да бъде допустимо безусловно управление и деактивиране на публичните мобилни телекомуникационни мрежи при положение на изключително състояние, което евентуално е обвързвано с евентуални трансгранични офанзиви, свързани с Украйна.

Изданието разгласява публикация, която изяснява, че съветските управляващи възнамеряват да вкарат промени в тактиката си за развиване на информационната промишленост. Тези промени биха основали механизъм, посредством който честотните ленти сред правоохранителните органи и гражданските оператори на информационни услуги биха били споделяни. Това би разрешило на правоохранителните органи да придобият цялостен надзор над общоизползваните честоти при положение на изключителни обстановки.

Според специалистите, шерването на честотните ленти може да усъвършенства качеството на мобилните връзки по време на спокойно време, защото операторите ще получат достъп до честоти, които до момента са били лимитирани и употребявани единствено от съветските управляващи.

Една евентуална цел на съветските управляващи може да бъде усилване на контрола им върху информационните мрежи и осведомителното пространство след неотдавнашни събития като лимитирани трансгранични произшествия, свързани с Украйна. По време на тези произшествия гражданските връзки играха основна роля в разпространяването на суматоха и подкопаването на формалната съветска позиция.

Руският президент Владимир Путин и министърът на защитата Сергей Шойгу дадоха общи изявления, в които показаха съветското държавно управление като ефикасен реализатор на национални старания за мощ, ограничеността на западните и украински запаси и насърчаването на интернационално съдействие против Запада.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР