По-рано тази година беше пуснат Infinix Hot 30 с 4G.

...
По-рано тази година беше пуснат Infinix Hot 30 с 4G.
Коментари Харесай

Представяне на Infinix Hot 30 5G и основни спецификации

По-рано тази година беше пуснат Infinix Hot 30 с 4G. А в този момент компанията се готви да показа нов 5G вид на това устройство. Вече знаем формалната дата на стартиране на пазара на модела Hot 30 5G, както и някои от главните му спецификации.

Infinix Hot 30 5G ще бъде пуснат в Индия на 14 юли

Последният отчет загатна за представянето на смарт телефона на 14 юли и това най-сетне беше доказано. Дори изтеклите рендери са точни, защото към този момент има формален рендер. Освен това беше доказано, че устройството ще се предлага в два цвята – Aurora Blue и Knight Black.

Не е ясно дали моделът Miami Orange, чийто заден панел е от изкуствена кожа, също ще бъде пуснат на пазара. Говорейки за някои от доказаните спецификации, новият Infinix Hot 30 5G ще бъде оборудван с огромна 6000 mAh батерия.

Други забележителни характерности включват 580 нита пикова бляскавост на екрана и IP53 сертифицирана отбрана. Също по този начин се счита, че устройството предлага първокачествен дизайн за своя бюджетен ценови диапазон и се чака да бъде на цена от към 10 000 до 15 000 индийски рупии (между $122 и $183).

Предишни отчети намекнаха, че устройството ще разполага с 33W бързо зареждане и 50-MP двойна камера откъм гърба.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР