По-рано през днешния ден Новак Джокович постигна своята четвърта поредна

...
По-рано през днешния ден Новак Джокович постигна своята четвърта поредна
Коментари Харесай

Видео: Неподправената радост на децата на Джокович и трогателната им прегръдка след победата

По-рано през днешния ден Новак Джокович реализира своята четвърта поредна победа в тазгодишното издание на Финалния Мастърс в Торино, като по този метод се класира за своя осми край в конкуренцията. Това стана факт, откакто в груповата фаза той пречупи съпротивата на Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Даниил Медведев, до момента в който през днешния ден сърбинът надви над Тейлър Фриц в два тайбрека и по този метод резервира стопроцентовата си успеваемост в тазгодишния шампионат.

През актуалната седмица 21-кратният първенец от Шлема има опцията да разчита и на скъпата поддръжка на своето семейство, което бе дружно с него и на Уимбълдън по-рано през сезона, когато белградчанинът завоюва единствената си " мейджър " купа през 2022-ра. Съпругата му Йелена, синът му Стефан и щерка му Тара бяха на трибуните по време на всеки един от дуелите на Ноле в Торино, като изключение не направи и днешния му полуфинален конфликт.

Минути след края на срещата вниманието на операторите бе привлечено от щаба на Джокович, където можехме да забележим изцяло неподправените реакции на Стефан и Тара. Впоследствие двамата даже слязоха на корта и прегърнаха татко си, правейки ни очевидци на покъртителен фамилен миг, който бе запечатан от камерите в залата.

Masterful
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР