По-рано днес, на работна среща между БФС, ПФЛ, Столична община,

...
По-рано днес, на работна среща между БФС, ПФЛ, Столична община,
Коментари Харесай

И новата дата на ЦСКА - Левски може да създаде проблем

По-рано през днешния ден, на работна среща сред БФС, ПФЛ, Столична община, Столична дирекция на вътрешните работи и в наличието на представители на ЦСКА и Левски, бе взето решение дуелът сред двата клуба, авансово плануван за неделя, 8 октомври 2023 година от 14:45 ч., да бъде извършен ден по-рано - на 7 октомври, със същия начален час.

Счита се, че причина за това е желанието безконечното дерби да се размине със Софийския маратон, който също бе плануван за 8 октомври.

На 7 октомври обаче има друго събитие в столицата, чието осъществяване и охраняване може да сътвори проблем към естественото протичане на дербито. В намиращия се в непосредствена непосредственост парк център " Юнак " по това време ще се състои Retro Lovers Fest. Най-големият ретро музикален фестивал у нас е очакван за 6 и 7 септември, като в съботния ден програмата започва от 12:00 ч. и ще продължи до 22:00 ч. По това време на сцената ще излязат музикални любимци от 90-те като Milli Vanilli, C-Block, La Bouche, NANA, както и български реализатори, измежду които " Гумени Глави " и Румънеца и Енчев.
 БФС смени датата на Вечното дерби!
БФС смени датата на Вечното дерби!

Ето по кое време ще се играе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР