По правилото, че съставът не се променя, щом е играл

...
По правилото, че съставът не се променя, щом е играл
Коментари Харесай

България със същия състав и за втория мач от световното по волейбол

По правилото, че съставът не се трансформира, щом е играл сполучливо, селекционерът на националите по волейбол Пламен Константинов се чака да заложи на титулярите от откриващия мач на международното състезание и за този против Иран.

В петък от 20,30 ч в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна България излиза против първенеца на Азия във втората си среща от първата групова фаза на мондиала.

Страната ни е хазаин на огромния конгрес дружно с Италия, като у нас дуели от шампионати се играят още в Русе, а през идната седмица - и в София.

Волейболистите стартираха международното с победа 3:0 над Финландия. Титуляри бяха капитанът Виктор Йосифов, а другият централен блокировач бе Николай Николов, посрещачи - Валентин Братоев и Тодор Скримов, диагонал - Николай Учиков, разпределител - Георги Сеганов, либеро - Теодор Салпаров. Като запаса се появи само Николай Пенчев.

Този състав ще стартира и против Иран. След успеха над финландците националите бяха безапелационни, че ги чака доста тежък мач против тима, който е №8 в международната класация сега. България е на 14-ата позиция.

Иранците стартираха на международното също с чиста победа над Пуерто Рико. Във Варна вторият противник на България завоюва с 3:0 (25:19, 25:14, 24:18).

Иранците са подкрепяни от солидна агитка в зала “Конгресна”. В морската ни столица дойдоха към 200 почитатели.

Победа над Иран ще обезпечи доста положителни позиции на България отсега нататък. След този мач нашите срещат Пуерто Рико, Куба и Полша. 24 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР