По повод упреците, че БСП са били на спа, ден

...
По повод упреците, че БСП са били на спа, ден
Коментари Харесай

Нинова уволнила човека, избрал луксозен спа хотел за семинара на БСП

По мотив упреците, че Българска социалистическа партия са били на спа, ден откакто обявиха, че потеглят сред хората, лидерката Корнелия Нинова сподели пред Би Ти Ви, че е освободила от поста индивида, избрал мястото на семинара. Всички разходи обаче били платени от джоба на депутатите.

Тя гостува в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

" Не за пръв път със Сергей ще бъдем на разнообразни позиции, до неотдавна спорихме доста за Истанбулската спогодба. Личното ми мнение е, че да се наложи такава глоба на Унгария, е неточност, това е стъпка към разединението на Европа. Формират се нови разграничителни линии, което на фона на обединена Европа е неточност ", разяснява Корнелия Нинова гласуването в Европарламента, където Сергей Станишев поддържа глобите против Виктор Орбан.

" В отчета, който касае Унгария, има 4 рецензии към Орбан - корупция, независимост на словото, джендър идеологията и отношение към мигрантите. Има европейски страни, които са надалеч по-зле във връзка с свободата на словото, само че не са глобени.

" В разпореждане на държавното управление написа, че сме длъжни да осигурим равни права на мигрантите, единствено че ето страната не заплаща здравните осигуровки на нашите жители, в това време ни задължават да плащаме на мигрантите.

Мисля, че елитът на Европа до момента направи доста неточности. Сигурно ще си изям шамарите и от свои, и от непознати, само че с изключение на за националния интерес би трябвало да мислим и с друга вероятност за Европа. Чиновничеството и бюрокрацията отблъснаха европееца от Брюксел. Неслучайно Себастиян Курц сподели, че ще понижи тази администрация. Увеличават се парите за интеграция на мигранти, мен в случай че питате, тия пари би трябвало да се дадат за връщане на мигрантите по родните им места, разяснява Корнелия Нинова.

" Ако да защитаваш българската конституция значи да си популист, значи съм такава ", отсече Нинова.

Относно отлагането на оставките на тримата министри поради пътуването на Румен Радев в Латвия тя сподели: " Мисля, че съзнателно трансферираха казуса при президента. Уважавам мнението на хората, които познават конституцията, ние можехме да гласуваме оставките и по-късно да бъде публикуван указът. Представяте ли си да бяхме дали своят вот и след това Манолев да се откаже? Пълна подигравка, мъка и дисхармония ".

" Новият министър на Министерство на вътрешните работи ще смени ли философията на ръководство на страната - че Министерство на вътрешните работи би трябвало да трансферира държавните функционалности за отбрана на народа на частни охранители? Сбъркана е философията, не сменим ли нея, нищо няма да се промени. Новият министър на превоза ще спре ли концесията на летище София, няма. Нашето предложение е основни държавни предприятия да не се приватизират и да не се дават на концесия. Правителството е изчерпано в този му тип ", сподели още Нинова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР