По повод честванията по случай 116 години от смъртта на

...
По повод честванията по случай 116 години от смъртта на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Гоце Делчев: Режимът „Борисов” си отива. Започва възстановяването на България

По мотив честванията по случай 116 години от гибелта на Гоце Делчев, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и лидерът на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Елена Йончева сервираха цветя пред паметника на революционера в град Гоце Делчев.

„ Поздравявам всички българи и им поисквам да бъдат здрави и да имат сили и религия в себе си. Режимът „ Борисов ” си отива и стартира възобновяване на България . Обръщам се към всички рационални, смели и почтени българи: дано се съберем и дружно да стартираме възобновяване на стопанската система и производството, на образованието, на опазването на здравето, на правораздаване за всеки и тъждество пред закона на всички ”, съобщи Корнелия Нинова. По думите ѝ това минава през интензивно гласоподаване на 26 май .
„ Не оставяйте бъдещето да мине около вас - бъдете дейни, излезте и дайте своето предпочитание и своята воля за това – да се обединим за същинското възобновяване на нашата страна и връщането на нейното достолепие пред Европа ”, добави още тя.
По-късно Корнелия Нинова и Елена Йончева посетиха Втория кръг от автомобилното съревнование - Национален шампионат по планинско нанагорнище на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР