Една жена разкри връзката си с мъж, който е 19

...
Една жена разкри връзката си с мъж, който е 19
Коментари Харесай

„Неловкият“ момент на жената да каже на баща си, че излиза с мъж, който е 19 години по-млад от нея

Една жена разкри връзката си с мъж, който е 19 години по-млад от нея – и по какъв начин е съобщила новината на родителите си.

Намирането на „ единствения “ може да отнеме доста време за доста хора. И когато срещнете този съвършен човек, се надявате фамилията ви да го обича тъкмо толкоз, колкото и вие. Но американката Емили Стоматук, на 28, споделя, че е било „ неловко “, когато родителите й са разбрали на 23 години, че тя се среща с 42-годишен мъж.

Двойката, която живее в Лос Анджелис, Съединени американски щати, постоянно биват разпитвани за тяхната романтика с разликата във възрастта. Хората са очаровани от двойката и постоянно споделят живота си онлайн. Първоначално Емили споделя, че е „ почнала доста постепенно “, до момента в който опознава Майкъл Джъстин. Тя призна, че е трябвало да „ отучи малко от шибаното момче от него “, показа той неотдавна в TikTok посредством страницата на Майкъл @themichaeljustin.

„ Започнахме доста постепенно, бяхме другари за известно време година “, сподели Майкъл, който в този момент е на 47. „ Трябваше да ревизира м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР