По повод 32-рата годишнина от обявяването на независимостта на Украйна

...
По повод 32-рата годишнина от обявяването на независимостта на Украйна
Коментари Харесай

Зеленски и Залужни честитиха на украинците Деня на независимостта

По мотив 32-рата годишнина от оповестяването на независимостта на Украйна президентът Володимир Зеленски поздрави всички свои сънародници за битката за независимостта на страната, оповестява УНИАН.

" Това е полезност за всеки от нас " , акцентира президентът. " И тъкмо за това се борим. В тази битка е значим всеки. Защото това е битка за нещо, което е значимо за всеки. Това нещо е самостоятелна Украйна " , се споделя в речта на Зеленски.



Той посвети приветствената си тирада на всички жители, които способстват за независимостта на страната, от бойците и офицерите, до фамилиите на участващите в боевете, които са ги възпитали в обич към родината, както и на учители, лекари, медицински сестри, военни медици, както и на техниците, които не са разрешили спиране на електроснабдяването, и даже на децата, чиито рисунки поддържат морално воюващите.



Към украинците се обърна и главнокомандващият на украинските въоръжени сили Валерий Залужни.

Украйна е " страната на непокорените, непоколебимите, несъкрушимите ", където свободата и достолепието постоянно са били основни полезности , акцентира той в обществените медии, честитейки на сънародниците си Деня на независимостта.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР