По покана на най-голямата руската парламентарно представена партия Единна Русия“,

...
По покана на най-голямата руската парламентарно представена партия Единна Русия“,
Коментари Харесай

По покана на партия „Единна Русия“, представители на АБВ заминават на форум „За свободата на нациите“ в Москва

По покана на най-голямата съветската парламентарно показана партия „ Единна Русия “, представители на управлението на Политическа партия АБВ ще вземат присъединяване във Форум на поддръжниците за битка със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “, който се организира от 15 февруари в Москва.

В събитието присъединяване ще вземат ръководителят на АБВ Румен Петков, зам.-председателят на партията Владимир Маринов и Румен Петков- член на Гражданския съвет.

Председателят на АБВ Румен Петков ще показа декларация в секция „ Политико-правни аспекти за противопоставяне против актуалните форми на неоколониализъм “, Владимир Маринов – по тематика „ Противоправна външна интервенция във вътрешните работи на суверенни страни, като едно от рисковите проявления на неоколониализма в 21 век. Румен Петков, член на Гражданския съвет, ще се показа с позиция в секция „ Деструктивни проявления на неоколониализма в осведомителното пространство и филантропичната сфера.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед51184Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед60713Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед33331Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед17054Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед105324Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед369238Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250654Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224870Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед105324Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93204Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Петър Волгин  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР