По официални данни загиналите в Сирия са над 4 хиляди.

...
По официални данни загиналите в Сирия са над 4 хиляди.
Коментари Харесай

Загиналите само в Сирия прехвърлиха 4 хиляди

По публични данни починалите в Сирия са над 4 хиляди. В региона на бедствието дойде първият филантропичен ескорт от шест камиона, който мина границата с Турция.

" Сирийците, наранени от земетресението, се нуждаят от безусловно всичко ", съобщи специфичният делегат на Организация на обединените нации в Сирия Гайр Педершен.

Регионът, следен от опозицията, е дом на милиони хора, които са били разселени поради 12-годишната революция. Педершен добави, че Организация на обединените нации има потребност от поддръжка, с цел да доближи нуждаещите се в зоните, следени от държавното управление.

" Реакцията в изключителни обстановки не би трябвало да бъде политизирана, би трябвало да се съсредоточим върху незабавната помощ, с цел да помогнем на мъже, дами и деца, които към момента можем да спасим, на хората чийто живот е унищожен от едно от най-катастрофалните трусове в района ", прикани Педершен.

Франция и Германия дадоха да се разбере, че няма да поддържат анулация на глобите против режима на президента Башар Асад, както прикани той за улеснение на филантропичната помощ. Берлин и Париж считат, че помощта може да бъде проведена през неправителствени организации и Организация на обединените нации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР