По-малко от година преди смъртта си, Матю Пери прогнозира, че

...
По-малко от година преди смъртта си, Матю Пери прогнозира, че
Коментари Харесай

Зла шега на съдбата: Матю Пери предсказал собствената си смърт (видео)

По-малко от година преди гибелта си, Матю Пери предвижда, че пристрастенoстта му към опиатите и алкохола може да го убие.

Актьорът от „ Приятели “, който прекара години в битка със зависимостта, направи трогателното предусещане в своите записки „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “.

В книгата той споделя за пристрастеността си: „ Не просто съм болен, само че съм извънредно болен “.

„ Обратното преброяване тече. Това ще ме убие. “

В книгата си Матю споделя по какъв начин едвам не е починал и му бил даден късмет едно към 50 да оцелее, откакто дебелото му черво се спукало поради използването на опиати.

Актьорът също употребява записките, с цел да направи трогателното самопризнание, че не може да се принуди да гледа по какъв начин играе Чандлър Бинг в „ Приятели “, защото мразел метода, по който външният му тип се променял в ситкома според от това какъв опиат употребявал по това време.

Той споделя: „ Мога да различа сезон по сезон по това по какъв начин изглеждах. Ето за какво не желая да го виждам, тъй като това е, което виждам. “

„ Имах предписание, че в никакъв случай няма да пия или да използвам опиати, до момента в който работя. “

„ Защото уважавах прекалено много петимата души, с които работех. “

Героят му Чандлър Бинг също със злокобно предсказване

Матю Пери може би е предсказал личната си гибел и в един от епизодите на „ Приятели “.

В осми епизод на девети сезон неговият воин споделя: „ Предполагам, че аз ще бъда този, който ще почине пръв. “

В епизода Рейчъл (Дженифър Анистън) и Рос (Дейвид Шуимър) спорят кой ще получи попечителството над момиченцето им Ема, в случай че нещо им се случи.

Ейми, сестрата на Рейчъл, изиграна от Кристина Апългейт, твърди, че тя ще получи попечителството над Ема, само че тя въобще не е била част от живота на Рейчъл, тъй че Рейчъл и Рос оповестяват новината, че Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Матю Пери) ще поемат грижите за дребната Ема, в случай че нещо се случи с тях.

Това стартира свада сред всички другари, а когато Чандлър без да желае счупва всички скъпи порцеланови чинии на Моника, той споделя: „ Предполагам, че аз ще бъда този, който ще почине пръв “, имайки поради обстоятелството, че неговият воин ще почине преди останалите петима другари, тъй като Моника ще го „ убие “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР