По-малко от ден след официалния анонс ентусиастите вече успяха да

...
По-малко от ден след официалния анонс ентусиастите вече успяха да
Коментари Харесай

Ето как изглежда разглобеният Google Pixel 8

По-малко от ден след формалния анонс запалянковците към този момент съумяха да разглобят и да изследват вътрешния свят на флагманския смарт телефон Pixel 8 на Гугъл. Авторите на YouTube канала PBKreviews демонстрираха какво се крие зад 6,2-инчовия OLED екран на мобилния телефон.

Разглобяването стартира с деликатно изключване на екрана от смарт телефона – участниците в разглобяването демонстрираха скенера за пръстови отпечатъци на гърба на екрана. Трудност при разглобяването провокира усърдно залепената батерия, която е с потенциал 4485 mAh. За да се в профил батерията, се е наложило употребяваното лепило да бъде разтворено благодарение на изопропилов алкохол и да се приложи мощ.

Авторите на канала PBKreviews демонстрираха предната камера с резолюция 10,5 мегапиксела, главната 50-мегапикселова камера с оптична стабилизация и ултраширокоъгълната камера с 12 мегапиксела. В клипа попадна и заместителят на антената за работа в 5G мрежите в милиметровия диапазон – за устройството с такава антена американският оператор Verizon взема спомагателни $100. На дънната платка на Гугъл Pixel 8 се виждат датчиците за непосредственост и светлина, както и модулът за оперативната памет. Портът USB Type-C се оказа запоен към платката, което значи, че подмяната му няма да е доста лесна. Рецензентите дадоха на смарт телефона оценка за ремонтопригодност 7 точки от 10 вероятни.

Да напомним, че цената на Гугъл Pixel 8 започва от $699

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР