По думите му „Възраждане“ нямало как да подкрепи подобно правителство,

...
По думите му „Възраждане“ нямало как да подкрепи подобно правителство,
Коментари Харесай

Костадинов: Новият кабинет продължава политиките на ГЕРБ. Няма да го подкрепим

По думите му „ Възраждане “ нямало по какъв начин да поддържа сходно държавно управление, тъй като тези политики не съвпадали с политиките на групировката му и било срещу националния интерес на българина.

„ Ние няма да подкрепим този кабинет, тъй като виждаме продължение на предходните политики на ГЕРБ “, безапелационен бе той.

„ Има една фигура в Народното събрание, която въплъщава приемствеността на това ръководство с ръководството на Борисов. Министърът на образованието Денков беше зам.-министър на Борисов във втория му кабинет “, добави Костадинов и продължи:

Няма по какъв начин да подкрепим правителстово, което ще следва просветителни политики, които ще вредят на децата ни. В съглашението е написано, че ще се пишат нови учебници. Аз съм създател на учебник по история и това, което прочетох е притеснително. С новите учебници вие ще създадете разделяне измежду българскито общество с текстовете за ромите в тях “.

„ Нека никой не се заблуждава, че ние ще оставим тези дискриминационни ограничения без последствия. Видяхме още в самото начало в обръщението на Кирил Петков нещо, което беше хубаво, само че не виждам в състава на кабинета министерство за българите в чужбина “, разяснява още ръководителят на „ Възраждане “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР