По-долу ще научите как ви подвеждат с много големи отстъпки

...
По-долу ще научите как ви подвеждат с много големи отстъпки
Коментари Харесай

Граждани пропищяха от дограма „Ворошилов”! Купуваш на промоция, но после идва секирата! Вижте

По-долу ще научите по какъв начин ви подвеждат с доста огромни отстъпки и по какъв начин отстъпките се образуват от огромни икономии и взаимни отстъпки с качеството на предлаганата стока!

В редакцията на bradva.bg постъпи сигнал от пострадал клиент на компания " Ворошилов ", която постоянно популяризира примамливи предложения за дограма с отстъпки до главозамайващите 50%. Оплакването постъпва, откакто съзнателен покупател е изискал да заплати за ремонт на развален вратопрозорец, закупен от компания " Ворошилов " -  услуга, която всеки съзнателен търговец и снабдител на артикули е редно да предложи на клиентите си.

Въпреки това, след позвъняване в прозиводствената база на компанията, а точно на телефон 0892 289 713, на клиента е обяснено безпардонно, че компанията обслужва единствено артикули в гаранция и тъй като нямат задоволително екипи не могат да поправят счупената дограма, тъй като е с изтекла гаранция, даже клиентът да заплати за услугата. Служителят на компанията, който прецизира, че работи там от 4 месеца не приклюва с подигравката до тук, а насочва предложение към възмутения съзнателен покупател да си потърси друга компания за дограма, която да отремонтира обкова, тъй като " това не е кой знае какво ".  Категорично е отказано подпомагане и неведнъж е повторено предлагането да се търси " някой различен занаятчия на дограма ".  След гледище на клиента, служителят е заречен да приказва с " някой " във компанията и да върне позвъняване, само че такова не е последвало.

Ето по какъв начин мамят и подвеждат клиенти

Пълен парадокс! Преди няколко години клиентът е закупил съществено количество дограма за 5-цифрена сума от въпросната компания и проблемите стартират през цялото време!  Дограмата, която е закупил подведеният  клиент, е с НЕМСКИ 5-камерен ПВЦ профил на именития производител " VEKA ", само че това се оказва единствено извън. Броени дни след монтажа витрините и вратопрозорците стартират да се огъват и надлежно не могат да се затварят компактно. Дефектът се дължи на икономисаната арматура вътре в самия профил, която е по-тънка и по неиздръжлива за този размер и цвят ПВЦ профил, и при нагряване от слънце задачите прозорци стартират да поддават и да се огъват. По това време на място идва цяла комисия от компания " Ворошилов " и са взети ограничения, защото поставените прозорци са чисто нови, само че проблемите НЕ стопират до там!

Оказва се, че в НЕМСКАТА PVC дограма, която ви показват, се крие освен евтина арматура, само че и много некачествен обков (това е механизмът, който държи, отваря и затваря прозореца и е най-важният съставен елемент във всяка една дограма). Според един от монтажниците на " Ворошилов " по време на първия ремонт, обковът е руски и по думите му не става за нищо, само че парите са платени и " студената вода е изпита ". Тогава, първоначално, към момента погрешно ляво вратите и прозорците се отварят и затварят. Днес, обаче, един от механизмите на прозорците се чупи и прозорецът, който се намира на първия етаж, към този момент не може да се затваря въобще и компания " Ворошилов " изрично отхвърля да вземе ограничения за ремонт на дограма, която персонално тя е продала и инсталирала, та даже и клиентът да си заплати двойно за услугата.

Ето по този начин, драги читатели, ви прибират парите, за които работите старателно. Ето по този начин се реализират отстъпки от 40%-50% за сметка на вашия комфорт и качество на живот, и ето по този начин ви споделят с неуважение да си търсите друга компания да ви ремонтира стоката, която ТЕ са ви продали. Може и такава да е политиката на някои компании, само че ние считаме, че хората би трябвало да са осведомени с това и да имат поради, че купят ли си стока, то не може постоянно да разчитат на поддръжка от страна на доставчика, даже и да желаят да си платят за това. Няма такава страна!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР