По данни на компанията Durex, която не само произвежда презервативи,

...
По данни на компанията Durex, която не само произвежда презервативи,
Коментари Харесай

Секс позата на 2018-та, по която жените са луди

По данни на компанията Durex, която освен създава презервативи, само че и заплаща милиони долари за проучвания в региона на сексологията, 75% от дамите не доближават до оргазъм по време на сексуален акт, до момента в който единствено 28% от мъжете признават, че сексът им не постоянно завършва с възторг. Затова би трябвало да се подхващат ограничения, са решили дамите и, както наподобява, са измислили метод за решаването му, написа "Блиц ". Изглежда, че на патриархата в спалнята му идва края - дамите по целия свят все по-често поемат самодейността в леглото. Така се е стигнало и до появяването на позите "ездачка на лицето ", "царицата ", "сочният плод ", "източник на младостта " и тн... Имената, естествено, са условни, тъй като тази поза няма някакво общоприето име, само че най-вероятно сте разбрали нейната същина.
Мъжът ляга по тил, а дамата му сяда на лицето от горната страна - тя се усеща предимство и управлява обстановката. Това, на собствен ред, й разрешава да задава темпото и да докара нещата до "победния " им край.
Партньорката би трябвало да помоли мъжа да легне по тил и да му обезпечи достъп за орални милувки, сядайки от горната страна му. Партньорът може, а и е задължен да употребява ръцете си, с цел да гали женското тяло.
Изследователите от Urban Dictionary споделят, че тази поза не е нещо ново. Жените от висшето общество много постоянно я употребяват, с цел да получат наслаждение без никаква заплаха от зачеване.
"Първото обрисуване на позата "ездачка на лицето " може да бъде забелязано на антични египетски рисунки, а също и на японски, китайски, индийски', споделят от Urban Dictionary.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР