По-дългогодишните футболните фенове със сигурност помнят най-силните години на ,

...
По-дългогодишните футболните фенове със сигурност помнят най-силните години на ,
Коментари Харесай

На колене: Когато финтовете на Роналдиньо направиха Рамос пиян

По-дългогодишните футболните почитатели сигурно помнят най-силните години на , когато нямаше по-техничен футболист в света от бразилеца. С прехвърлянето си в Барселона през 2003-а Роналдиньо сложи началото на една нова футболна епоха, в която той бе стопанин.
Техниката на Роналдиньо го трансформира в любим на почитателите и призрачен сън за всеки един защитник. В това число попадаха и най-хубавите бранители в света, измежду които и . Испанецът надали таи положителни мемоари от срещите си с Рони, който нормално спираше с нарушаване.

През 2008 година Роналдиньо напусна и се причисли към Милан, с което и Рамос, и всички останали бранители в Испания към този момент дишаха умерено (ако, несъмнено, пренебрегнем появяването на Лионел Меси). Две години след напускането на Роналдиньо обаче Рамос още веднъж трябваше да се изправи против бразилеца.
Милан и се паднаха в една група в Шампионска лига, а на 3 ноември 2010 година " белите " гостуваха в Милано. Рамос имаше за задача да опази Роналдиньо, който към момента пазеше блясъка в играта си, въпреки и не както бе по време на престоя му в Барселона.
В даден миг от срещата в Милано Роналдиньо пое в средата на терена, а Рамос незабавно го нападна нападателно в тил. Бразилецът обаче попиля бранителя с финтове, прекара топката сред краката му и го сложи на колене, продължавайки придвижването си напред.
Вижте магията на Роналдиньо, която направи Рамос да наподобява пийнал:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР