Пловдивското певческо дружество Ангел Букорещлиев“ отбелязва Световния ден на музиката

...
Пловдивското певческо дружество Ангел Букорещлиев“ отбелязва Световния ден на музиката
Коментари Харесай

„Ангел Букорещлиев“ с концерт-подарък


Пловдивското певческо сдружение „ Ангел Букорещлиев “ отбелязва Световния ден на музиката с концертна стратегия навън в сърцето на Пловдивската основна улица.

На 1 октомври от 11 часа мястото, известно като „ Стълбите на „ Каменица “, ще бъде огласено от обичани хорови песни от разнообразни точки на света. С тази стратегия хорът продължава поредицата „ Песента на тепетата “ – изяви с разнороден репертоар на символни градски пространства. Концертът е със особено присъединяване на другари на хора – цигуларя Стилиян Дерменджиев и акордеониста Никола Косов.

Пловдивското певческо сдружение „ Ангел Букорещлиев “ е при започване на преуспяващ креативен сезон. Тази година съставът на хора доста се разрасна. За да доближи равнището от зенитните си времена, диригентът Илиян Тиганев търси още надарени хора с певческа пристрастеност и умения. Журито на хора е в непрекъсната подготвеност за прослушване на нови артисти. Ако има колебаещи се, визитата на концерта ще бъде добър тласък за приобщаване към състава с дълга история и високи постижения.

Цикълът „ Песента на тепетата “ се реализира с поддръжката на Община Пловдив. Очаквайте и идващите концерти – в Международния ден на толерантността, в навечерието на Коледните празници… И не пропускайте да чуете „ Песента на тепетата “ на 1 октомври в 11 часа на Стълбите на „ Каменица “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР